• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    YAMUNA Ulei de Masaj cu Struguri 1000ML

    Marca: Yamuna

     

     

    Pret: 74.90 Lei

    Pret: 67.90 Lei

    In stoc

    Comanda acest produs

    YAMUNA Ulei de Masaj cu Struguri 1000ML

    ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

    Uleiul Yamuna din seminte de struguri se obtine prin presare la rece. Acesta contine vitamine, minerale, proteine, lipide, glucide si antioxidanti.Uleiul Yamuna contine cantitati mari de vitaminaEsiFsi, de asemenea, minerale, cum ar fipotasiu, zinc, cupru, calciu, fosfor, magneziu, fier si seleniu. Dar, mai presus de toate uleiul yamuna din seminte de struguri este bogat in procianidina, un compus cu puternic efect antioxidant, de 50 de ori mai eficient decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C.Uleiul Yamuna din seminte de struguri mentine elasticitatea pielii, datorita complexului de flavonoizi ce joaca un rol important in stabilizarea colagenului si a elastinei in piele. El ajuta la defundarea si micsorarea porilor unde aici intervin acidul linoleic si vitamina E. Acidul linoleic(omega6) din uleiul yamuna cu samburi de struguri este un puternic anti-inflamator, iar vitamina E imbunatateste calitatea pielii, distrugand radicalii liberi. Uleiul Yamuna este un hidratant excelent in special pentru pielea cu tendinte de uscare si poate fi folosit chiar si de 2 ori pe zi, are o textura usoara, ce patrunde rapid in piele, o regenereaza , fara a exista riscul de iritatie.

    Este potrivit pentru toate tipurile de piele, are proprietati regenerative, hidratante si ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. Este folosit ca ulei de masaj, avand efect reconfortant pentru organismul oboist, trateaza ridurile si vergeturile.

    UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A NU se consuma pe cale orala!

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020