• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    Marci produse
    Curs valutar
    BBCos Meristema - Micellar Treatment - Tratament micelar (15ml)

    BBCos Meristema - Micellar Treatment - Tratament micelar (15ml)

    Marca: BBCOS

     

     

    Pret: 22.90 Lei

    Comanda acest produs

    BBCos Meristema - Micellar Treatment - Tratament micelar (15ml)

    Tratamentul micelar efectuează o acțiune de curățare eficientă asupra scalpului, eliminând impuritățile și pregătind pielea pentru tratamentele specifice Meristema ulterioare. Ingredientele active ale uleiului de cânepă (cannabis sativa) și ulei de viță de vie (vitis vinifera) sunt foarte cunoscute pentru proprietățile emoliente, antioxidante, calmante și antiinflamare. Formularea pe bază de emulsifianți ultradelicați puri și naturali (laurat de sucroză și stearat) este adecvată pentru scalpul cel mai sensibil și este îmbogățită cu vitamine Omega 3, Omega 6 și săruri minerale care sporesc capacitatea de regenerare.

    Mod de utilizare: Tratamentul micelar este ușor de aplicat datorită sistemului său unic de dozare. După clatirea scalpului cu apă, produsul se întinde pe toata suprafață. Se lasă să acționeze timp de 3 minute, masând între timp scalpul cu mișcări circulare, delicate. Se clătește, apoi se continuă cu șamponarea folosind șamponul Hair Detox Meristema. Tratamentul micelar efectuează o acțiune de curățare eficientă asupra scalpului, eliminând impuritățile și pregătind pielea pentru tratamentele specifice Meristema ulterioare. Ingredientele active ale uleiului de cânepă (cannabis sativa) și ulei de viță de vie (vitis vinifera) sunt foarte cunoscute pentru proprietățile emoliente, antioxidante, calmante și antiinflamare. Formularea pe bază de emulsifianți ultradelicați puri și naturali (laurat de sucroză și stearat) este adecvată pentru scalpul cel mai sensibil și este îmbogățită cu vitamine Omega 3, Omega 6 și săruri minerale care sporesc capacitatea de regenerare.

    Mod de utilizare: Tratamentul micelar este ușor de aplicat datorită sistemului său unic de dozare. După clatirea scalpului cu apă, produsul se întinde pe toata suprafață. Se lasă să acționeze timp de 3 minute, masând între timp scalpul cu mișcări circulare, delicate. Se clătește, apoi se continuă cu șamponarea folosind șamponul Hair Detox Meristema.

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020