• 0765 440 337
 • 0748 338 273
 • Autentificare | 
 • Completare date
 • Cosul dvs. este gol

  1. Garantia produselor

  Toate produsele beneficiează de garanția legala pentru lipsa de conformitate, conform dispozițiilor legale în vigoare.
  De asemenea, produsele cumparate prin intermediul acestui site pot beneficia de garantia comercială a producătorului sau vânzătorului. Astfel, dacă este cazul fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau al vanzatorului. În cazul unei garanții oferită de producător,firmaSC IGLOW DISTRIBUTION SRL nu este responsabilă in mod direct de serviciile de garantie care sunt oferite si deci va fi responsabilitatea celui care oferă această garanție.
  In cazul produselor care beneficieaza de garantie comerciala, Certificatul de Garantie Comerciala se trimite in colet o dată cu produsul.
  In cazul produselor unde garantia comerciala este oferita de catre IGLOW DISTRIBUTION SRL pentru acordarea garantiei, produsele trebuiesc insotite de factura si certificatul de garantie, accesoriile aferente (daca este cazul).
  Daca aceste conditii nu sunt respectate, dupa receptionare - se va face o evaluare a produsului, IGLOW DISTRIBUTION SRL rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului (intotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata in urma estimarii produsului).
  In cazul expedierii unui produs catre service, pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID / POSTA ROMANA si cu taxele de expediere achitate de catre client.
  In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de catre IGLOW DISTRIBUTION SRL
  Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli, Clientul va suporta si taxele de returnare.
  APARATURA ELECTRICA BENEFICIAZA DE 1 AN (365 ZILE) GARANTIE DE LA DATA ACHIZITIONARII PRODUSULUI,  IN BAZA CERTIFICATULUI DE GARANTIE INSOTIT DE FACTURA FISCALA.

  spacer
  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
  Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

  Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020