• 0765 440 337
 • 0748 338 273
 • Autentificare | 
 • Completare date
 • Cosul dvs. este gol

  IGLOW DISTRIBUTION SRL  este o firmă noua pe piata, insa cu o echipa cu experienta de peste 15 ani in domeniul de beauty cu produse profesionale pentru unghii tehnice, make up, coafor, cosmetica, mobilier pentru saloane, articole de unica folosinta .
  Produsele distribuite de IGLOW DISTRIBUTION sunt de notorietate si raspund celor mai exigente cerinte, practic noi suntem "lumea frumusetii" 
  Principalele produse sunt cele din gama ELIXIR MAKE-UP o gama europeana inovatoare in industria de make-up de la creione de ochi si buze pana la farduri de ochi si pleoape,cu prezență internațională în peste 20 de tari. 
  În România, produsele noastre și-au făcut debutul în urmă cu 5 ani, iar de atunci am reușit să creștem cota de piață și să devenim  alegerea multor profesionisti care se respectă, din saloanele de specialitate.
  Suntem unici distribuitori în România pentru produsele Elixir Make-up  și avem exclusivitate în vânzarea lor! Doar de la noi puteți cumpăra produse originale!
  Tot de la noi puteti achizitiona deasemenea si produsele Ro.Ial made in Italy, prouduse de unica folosinta cu o calitate de 5 stele, acesta fiind motto-ul brandului. produsele Ro.Ial sunt foarte apreciate de catre cosmeticienele de top.
  Dupa cum spuneam mai sus , datorita experientei noastre suntem distribuitori autorizati si pentru urmatoarele branduri
  MELKIOR PROFESSIONAL
  CRYSTAL NAILS
  ELIXIR MAKE-UP
  BrillBird
  YAMUNA
  INSIGHT cosmetice bio cu ingrediente naturale peste 96%
  OLIVIA GARDEN
  BABYLISS PRO

  JAGUAR
  BBBCOS HAIR PRO
  HELIA-D PROFESSIONAL
  LADY STELLA


  spacer
  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
  Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

  Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020