• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    Marci produse
    Curs valutar

    GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ

    Marca: GA.MA

     

     

    Pret: 1800.00 Lei

    Stoc terminat

    GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ
    GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ
    GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ
    GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ

    GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ

    Cel maiusorsiperformantuscator de par din lume.

    Designul unic, ultra-usor, compact si minimalist revolutioneaza industria aparaturilor pentru ingrijirea firului de par.

    Un produs de inalta performanta, echipat cu motor inteligent, interfata de control digitala care creste performanta produsului, reducand timpul de uscare cu 30%.

    Este cel mai usor uscator de par din lume, avand o greutate de doar 294g. Designul ergonomic, compact si greutatea redusa recomanda acest produs pentru profesionistii din intreaga lume. Este conceput pentru a preveni contractia musculara de la nivelul bratelor si umerilor, rezultata din utilizarea indelungata a phoenului .

    IQ Perfetto este produsul pe care stilistii din intreaga lume l-au asteptat gratie elegantei si performantei de care dispune acest produs.

    Tehnologia Oxy Active dezvolta o functie antibacteriana care sigileaza cuticulele de par pentru a creste rezistenta culorii. Rezultatul final este un par revitalizat, stralucitor, si nu in ultimul rand, un scalp sanatos. Microfiltrul sau inovator impiedica patrunderea particulelor de murdarie in motor si, prin urmare, isi extinde ciclul de viata. Designul sau ingenios impiedica patrunderea parului in bobina aparatului.

    Un sistem de auto-diagnosticare permite identificarea oricarei probleme de operare. Tehnologia Auto-Clean determina rotirea turbinei motorului in directia opusa, permitand curatarea profunda a filtrului prin expulzarea oricaror particule ramase pe filtru. In plus, datorita efectului Venturi, creste fluxul de aer furnizat de motor, fara a necesita o putere suplimentara.

    Functia de Memorie permite memorarea vitezei si a temperaturii dintre cele 12 configuratii disponibile, usor de gestionat, gratie interfatei digitale. In plus, configuratiile selectate pot fi blocate, folosind butonul de blocare corespunzator, pentru a evita modificarile accidentale in timpul utilizarii.

    IQ promite sa ofere performantele tehnologiei italiene.

    Uscatorul dispune de un cablu lung de 3 metri, un difuzor si doua duze.Detine 3 viteze, 3 nivele de temperatura si un buton pentru "Cool Shot”.

    Date tehnice:
    - Putere: 2000W
    - Motor: BRUSHLESS
    - Tehnologie: Oxy-Active
    - Functii: Memory Function; Venturi Effect; Auto-Clean Function
    - Viteze: 3
    - Trepte de temperatura: 3
    - Buton aer rece: Cool Shot
    - Tensiune de lucru: 220-240 V
    - Lungime cablu: 3 m
    - Greutate: 294g
    - Accesorii: difuzor + 2 duze

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020