• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    GELLY COVER PINK BUILDER GEL 15ML

    GELLY COVER PINK BUILDER GEL 15ML

    Marca: Crystal Nails

     

     

    Pret: 84.90 Lei

    In stoc

    Comanda acest produs

    GELLY COVER PINK BUILDER GEL 15ML

    GELLY COVER PINK BUILDER GEL 15ML

    Gel de construcţie, de minunata culoare de cover, care oferă acoperire totală şi poate fi folosit pentru constucţia întreagă a unghiei sau pentru prelungirea patului unghial. Materialul este perfect omogen, cu acoperire uniformă, suprafaţa unghiei nu va deveni pătat sau transparent. Cu un singur pas putem realiza prelungirea şi înălţarea patului unghial, fără scurgeri şi pete.

    Are o consistenţă nouă de „budincă”, care la prima vedere pare densă, dar atingând cu pensula materialul este moale. Această consistenţă unică asigură că materialul va rămâne în locul unde a fost aplicat, nu este autonivelant, astfel nu se va mişca. Pe lângă toate acestea, este foarte uşor de folosit, nu se întinde, arcul sau forma dorită poate fi realizată cu uşurinţă. În cazul unei linii de zâmbet înalte, dintre toate gelurile de construcţie, Gelly Cover Builder Gel menţine cel mai bine forma. Datorită consistenţei, în caz de umplere, construire de linie de zâmbet sau arc C, putem aplica materialul pe cele 5 unghii deodată. Cu această tehnică putem lucra într-un ritm, de parcă am lucra cu porţelan, astfel economisind timp semnificativ.

    Datorită aderenţei perfecte, putem uita de intrarea aerului sub unghii, nici după săptămâni întregi nu o să avem această problemă. Este mai puţin flexibil şi după uscare este mai tare decât gelurile obişnuite (asemănător porţelanului), astfel nu se crapă şi putem realiza unghii extrem de rezistente cu el.

    Uscarea este mai lentă, faţă de gelurile obişnuite, astfel nu arde în lampă, producerea termică este progresivă.

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020