• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    IRON GEL - Gel cu proprietati incredibile de modelare 15ML

    IRON GEL - Gel cu proprietati incredibile de modelare 15ML

    Marca: Brillbird

     

     

    Pret: 76.90 Lei

    In stoc

    Comanda acest produs

    IRON GEL - Gel cu proprietati incredibile de modelare 15ML

    Gelul de construcție Hard este conceput pentru munca rapidă în salon și prezintă cele mai avantajoase caracteristici: se aplică ușor și precis, se poate arcui cu penseta, nu curge la temperaturi mai ridicate, se pilește foarte ușor. Chiar dacă este un gel dens, se încălzește foarte puțin în lampă, astfel e foarte apreciat de toate clientele.

    Pentru ce poți folosi gelul Hard?
    Gelul Hard reprezintă un progres senzațional în gama gelurilor BrillBird, cu o compoziție specială datorită căreia gelul se încălzește mai puțin în lampă și totodată poate fi pilit mult mai ușor. Îl poți folosi cu încredere pentru realizarea oricărei forme de unghii (de orice lungime), dar și pentru umplerea unghiilor crescute sau la concursuri. Este flexibil, drept urmare poți realiza unghii impecabile, cu un arc perfect. În cazul modelele french, datorită nuanței de mov deschis a gelului cover, unghia va avea o culoare mai frumoasă, iar vârful alb nu își va schimba nuanța.
    Pentru a evita intrarea aerului sub gel și pentru o rezistență de durată, înainte de aplicarea primului strat de Hard gel folosește gelul de aderență Bond sau Hypnotic Bond. După aplicarea gelului Bond pe unghia naturală, urmează stratul de bază din Hard Gel, cu care veți trece și peste șablon, până la lungimea dorită. În cazul unghiilor colorate, puteți realiza întreaga construcția din acest gel, iar în cazul manichiurilor french, îl puteți folosi pentru stratul de bază, dar și pentru formarea apexului.

    Cui recomandăm gelul Hard?
    Ca sursă de inspirație în conceperea gelului Hard am avut manichiuristele care primesc zilnic solicitări foarte diverse în privința formei unghiei clientelor și totodată construiesc unghii scurte, lungi, chiar și extreme. Cu acest gel poți economisi timp valoros fiindcă se pilește cu ușurință și poți obține forma perfectă în cel mai scurt timp. Este un gel profesional, care cu siguranță va deveni aliatul tău ideal în munca de salon. La fel, este alegerea perfectă dacă lucrezi într-un mediu foarte cald (de exemplu în aceeași încăpere cu coafezele, unde temperatura aerului e mereu puțin mai ridicată), sau dacă lucrezi mai încet și până reușești să modelezi materialul pe unghie, gelurile au tendința de a se scurge. Acest gel își păstrează foarte bine consistența, chiar și în căldură.

    Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?
    Clientele noastre folosesc cel mai frecvent acest gel pentru umplerea super rapidă și ușoară a unghiilor crescute. Fiindcă majoritatea clientelor tale sunt fidele și se întorc pentru ședința de întreținere, cu siguranță acest gel va fi cel mai utilizat în salonul tău. Dacă alegi să-l folosești pentru construcție, îți recomandăm să ștergi suprafața unghiei cu o pensulă curată după uscarea stratului de bază.

    Sumar
    Gel de construcție cu densitate mărită
    Se poate arcui cu penseta
    Se pilește ușor
    Elimină foarte puțină căldură în timpul uscării în lampă
    Este ideal chiar și pentru unghii lungi sau extreme
    Este recomandat pentru munca profesională în salon

    Timp de uscare
    3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED
    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020