• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    Lady Stella - Body Complex Spa Spirit - Crema de Masaj pentru Relaxare Musculara (1000ml)

    Marca: Lady Stella

     

     

    Pret: 76.90 Lei

    In stoc

    Comanda acest produs

    Lady Stella - Body Complex Spa Spirit - Crema de Masaj pentru Relaxare Musculara (1000ml)

    LADY STELLA CREMA PENTRU RELAXAREA MUSCHILOR

    Are efect de racire, este ideala pentru relaxarea muschilor contracturati, se foloseste la masajul decontracturant, in spasmele sau febra musculara. Uleiul de rozmarin are efect anti-inflamator, fiind utilizat pentru dureri musculare si articulare. Camforul si mentolul creaza o senzatie de rece pe piele, care amelioreaza oboseala si suprasolicitarea corpului in timpul masajului. Imbunatateste circulatia sanguina, ajuta la regenerarea musculara. Pielea devine hidratata si catifelata. Crema pentru relaxarea muschilor Lady Stella este recomandata in centrele de masaj profesionale, poate fi folosita si la masajul picioarelor. Crema pentru relaxarea muschilor Lady Stella nu contine parabeni, coloranti artificiali si sau parfum.

    UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de femeile insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare!

    Crema de masaj cu efect calmant, ajuta la relaxarea muschilor incordati, carceilor, febrei musculare si ajuta la revigorarea partilor corpului suprasolocitate. Rozmarinul din compozitia sa are efect antiinflamator, camforul si mentolul au efect racoritor, facand masajul mai placut si mai relaxant.

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020