iglow.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

  • 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    PETRA CREMA CU COLAGEN 500ML

    Marca: Petra

     

     

    Pret: 55.00 Lei

    Pret: 46.90 Lei

    In stoc

    Comanda acest produs

    PETRA CREMA CU COLAGEN 500ML

    Petra Crema Cu Colagen

    Petra crema cu colagen are rolul de a da elasticitate si fermitate celulelor epidermice. Crema petra cu colagen este recomandata in timpul curelor de slabire, deorece previne lasarea pielii si a sanilor. De asemenea, atenueaza formarea vergeturilor proaspete si le trateaza pe cele vechi. Prin folosirea regulata se mentine tonicitatea si supletea pielii. Crema petra cu colagen este recomandata atat facial, cat si corporal. Poate fi folosita si de gravide pe perioada sarcinii. Crema cu colagen nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

    UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020