• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    Uniq gel – Gelul campioanelor 50ml

    Marca: Brillbird

     

     

    Pret: 184.90 Lei

    Pret: 99.90 Lei

    Stoc terminat

    Uniq gel – Gelul campioanelor 50ml

    Gelul Uniq este un gel perfect pentru construcție, se autonivelează și își menține densitatea și la căldură. Are o elasticitate potrivită pentru concursuri și este ideal pentru unghiile lungi și extreme.

     

    Pentru ce poți folosi gelul Uniq?

    Gelul Uniq este dezvoltat pentru construcția ușoară chiar și a unghiilor extreme. Unghia poate să fie construită foarte subțire, totuși ea va avea rezistență maximă, timp de peste 5-6 săptămâni.  Are densitate mai ridicată, astfel nu va curge la aplicarea unei cantități mai mare de gel, necesară la apexul unei manichiuri lungi sau extreme.

    Acest gel va fi partenerul tău de încredere nu doar la concursuri prestigioase de nail design, dar și în munca de zi cu zi, de la umplerea/întreținerea unghiilor sau construcția acestora. În plus, are aderență incredibilă, astfel vă garantăm unghiile clientelor voastre nu se vor rupe sau dezlipi.

     

    Cui recomandăm gelul Uniq?

    Acest gel este recomandat pentru manichiuriste care adoră excelența și perfecțiunea. Este gelul nostru nr. 1 pentru concursuri de unghii deoarece se poate modela foarte ușor și precis. Intensifică culorile de sub el, astfel atât unghiile french cât și unghiile colorate vor avea un aspect luxuriant și fresh.

     

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020