• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    Yamuna Crema cu Paprika 1000ml

    Marca: Yamuna

     

     

    Pret: 75.00 Lei

    Pret: 68.90 Lei

    In stoc

    Comanda acest produs

    Yamuna Crema cu Paprika 1000ml

    Yamuna crema cu Paprika - Proprietatea principala a ardeiului este de ardere a grasimilor, atragand dupa sine efectul de slabire. Extractul de ardei iute contribuie la dizolvarea si eliminarea grasimilor depozitate in tesutul conjunctiv. Utilizata frecvent, reconstruieste pielea imbatranita, curata venele,arterele si sistemul limfatic. Este recomandata la masaj in tratamentele intensive de slabire, dar si sportivilor, pentru incalzirea musculaturii. Atentie! Suprafata masata se poate inrosi ca urmare a circulatiei intensificate! Tamponati zona afectata cu un prosop curat umezit cu apa rece, dupa care aplicati o crema nutritiva - NU FACETI DUS! Nu se recomanda persoanelor cu fragilitate capilara, varice sau alergice la paprika! Nu contine coloranti, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

    UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de femeile insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare!

     

    Va propun sa descoperimArdeiul iute, caruia noi ii mai spunem si Boia, Chiper, Paprica, Tiuper; fructul pe care multe bucatarese il folosesc in condimentarea mancarurilor atat de gustoase si de "piperate”, dar despre care putine stiu ca are si calitati terapeutice; acest aliment-medicament; in ipostaza deremediu si prieten al sanatatii.

     
    Minte "iute” in corp "invapaiat”
     
    (pe final, putina teorie)

     

    • Ardeiul(Capsicum annuum) este o specie populară a genului Capsicum care face parte din familia Solanaceae. Originar din America Centrală și de Sud, ardeiul iute a fost răspândit în lume de marinarii spanioli și portughezi.Sunt cultivate 4 feluri de ardei: iuți, grași, lungi (de ex. kapia) și gogoșari. Este o planta a carui fruct a fost folosita in medicina din vechi timpuri, avand uncontinut ridicat de vitamina C si potasiu, provitamina A, vitaminele B1, B2, proteine, substante pigmentare,dar in specialCAPSAICINA(amida similara alcaloizilor) casubstanta principala activa, cu o concentratie de 0,7 %. Voi face referire nu doar la ardeiul iute, ci si la „fratele” sau bun, ardeiul kapia sau ardeiul gras rosu, picant sau dulce.
       
    • Una dintreinsusirileardeiului, recent descoperita, este faptul caajuta memoria.Cercetatorii asiatici au demonstrat, la cobai, efectul benefic al luteolinei asupra capacitatilor de invatare, prin inhibarea comportamentelor innascute sau dobandite. Acest compus prezent in ardei e capabil sa blocheze efectul perturbator al anumitor molecule (neurotoxine) asupra proceselor de memorare, actionand in sensul activarii circuitelor neuronale implicate in invatare.
       
    • O altacalitatea "prietenului” nostru este aceea ca ardeiul iute, ca si cel gras, contine o serie de substante care au capacitatea de ainduce apoptoza, adica moartea celulelor tumorale. Ele actioneaza prin intermediul unor receptori, antreneaza apoptoza si dezintegreaza mitocondriile. Cercetatorii spanioli de la Universitatea Cordoba si-au pus problema daca substantele respective, specifice ardeiului iute, au aceleasi efecte ca ale celor specifice ardeiului gras. Testele s-au efectuat pe cobai care sufereau de cancer al pielii, iar rezultatul a fost ca in ambele cazuri exista un excelent potential preventiv impotriva dezvoltarii tumorilor canceroase.
       
    • De asemenea, o alta substanta existenta in compozitia ardeiului, testata de data aceasta in Coreea, si-a relevatactiunea deosebit de eficienta impotriva cancerului de colonla oameni. Pe de alta parte, cunoscut fiindcontinutul remarcabil de antioxidanti si de vitamina C, s-a masurat nivelul corespunzator la ardeiul rosu si cel verde imediat dupa recoltare, rezultatele aratand ca la ambele varietati creste nivelul vitaminei C, in timp ce capacitatea antioxidanta totala e mai mare la ardeiul rosu decat la cel verde.
    • Atat medicii, cat si homeopatii, considera ardeiul ca fiind unputernic stimulent al longevitatii(intern si extern), ce induce oactiune antioxidantatotala mult mai mare decat ceaiul verde si care s-a dovedit a fimult mai eficient in uzul externdecat alte substante cu actiune similara (vezi tratamentele de slabire, anticelulita, antivergeturi, etc.)

    Ardem la "foc mocnit" cu Crema de Paprika de la Yamuna

    • Folosindu-se de insusirile recent descoperite ale Ardeiului, industria cosmetica a dezvoltat o adevarata"revolutie”a produselor cu continut de paprika, cu un realsucces la publicul feminin, in special.
    • Dar cum laNoitoate apar, se afla, se consuma mult mai tarziu decat laEi(doar cu vreo 50 de ani in urma), in prezent, produsele ce contin paprika sau derivate reprezintacea mai inversunata inventie in cosmetologie.
    • Din acest motiv, toata lumea produce, vinde, cumpara, trateaza, da sfaturi (de multe ori nu sunt cele mai potrivite), consumaPAPRIKA de la YAMUNA!
    • Ardem la "foc mocnit"!Pentru cat timp insa; ce mai urmeaza?
    • UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de femeile insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare!

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020