• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    Yamuna Ulei de Masaj cu Portocala si Scortisoara 1000ML

    Marca: Yamuna

     

     

    Pret: 64.90 Lei

    In stoc

    Comanda acest produs

    Yamuna Ulei de Masaj cu Portocala si Scortisoara 1000ML

    YAMUNA ULEI DE MASAJ CU PORTOCALA SI SCORTISOARA

    ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

    Uleiul de masaj Yamuna cu portocale si scortisoara reface echilibrul natural al pielii, imbunatateste circulatia sangelui pe suprafata corpului, astfel ajuta in tratamentul de vindecarea a celulitei. Continutul de scortisoara poate genera un usor efect de incalzire, nesesizabil de multe ori.  Uleiul de masaj Yamuna cu Portocala si Scortisoara se foloseste la masajul anticelulitic si de relaxare sau ca ulei de corp, fiind extrem de apreciat pentru parfumul sau inconfundabil.

     Scortisoara din uleiul de masaj yamuna, cunoscuta inca din antichitate sub numele de Ceynol uimeste cu proprietatile sale benefice asupra sanatatii si frumusetii pielii. Scortisoara se claseaza printre alimentele ce contin cei mai multi oxidanti. Scortisoara ajuta in lupta impotriva imbatranirii si reda stralucirea pielii. Este recomandat ca uleiul yamuna cu portocala scortisoara sa fie combinat in masajul anticelulitic cu crema hidrofila de la yamuna (o crema de retentie de apa).

    UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza. A NU se consuma pe cale orala!


    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020