• 0765 440 337
  • 0748 338 273
  • Autentificare | 
  • Completare date
  • Cosul dvs. este gol

    YAMUNA CREMA SPORT 1000ML

    Marca: Yamuna

     

     

    Pret: 63.90 Lei

    In stoc

    Comanda acest produs

    YAMUNA CREMA SPORT 1000ML

    CREMA de masaj Yamuna Sport relaxeaza muschii incordati, atenueaza durerile musculare, calmeaza pielea arsa de soare.Crema de masaj Yamuna Sport accelereaza circulatia sangelui, amelioreaza durerile inflamatiilor articulare si ale ranilor. Recomandam in perioadele de fizioterapie, dupa efort fizic si exercitii. Crema Yamuna Sport are proprietati terapeutice, este o crema analgezica, antiseptica, astringenta si tonifianta. Crema Yamuna Sport este o crema benefica pentru masaj, deoarece relaxeaza muschii incordati, atenueaza retentia de fluide si detoxifica sistemul limfatic. Are ca remediu si anti-rid, confera luminozitate pielii, stimuleaza circulatia sangelui. Compozitia de menta din crema de masaj Yamuna are capacitatea de a combate stresul , simptome asociate cu:  surmenajul psihic si stari de neliniste. Uleiul de menta din crema sport este o sursa impresionanta de numeroare minerale si substante nutritive, contine vitamina A, vitamina C, acizi grasi, magneziu si potasiu.

    NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

    UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

    Adaugati un comentariu
    Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
    spacer
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
    Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    Website detinut de IGLOW DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO42876201, Reg.Com: J29/1344/2020